onsdag den 22. februar 2012

News

Warm Bodies har nu fået sin første officielle dato og er sat til at udkomme den 1. februar 2013 i biograferne. Altså ikke i 2012 som håbet. Her er en fan made video af billeder af hovedrolle indehaverne Nicholas Hoult (X-men first class) og Teresa Palmer (I am number 6)



Nu varer det ikke længe før den sidste Twilight film ruller over skærmen... eller er det nu også den sidste....  John Feltheimer der står i smidsen for det firma, der har opkøbt det firma som står for at lave Twilight filmene, Summit Entertainment, udelukker ikke på nuværende tidspunkt at lave flere Twilight film, faktisk virker han utrolig åben over for ideen. Robert Pattinson mener dog at han er ved at være for gammel til at spille en udødelig varmpyr der aldrig ældes..... Hvis du endnu ikke har set Breaking Dawn part 1, kan du se traileren her og isåfald alt det du går glip af.





Der er nu også blevet officielle planer om at lave endnu en Harry Potter forlystelsespark, denne gang i Californien. Det må betyde at den i Florida må gå ganske glimrende. Man kan ikke lade være med at tænke på hvilken af verdens storbyer der mon bliver den næste. Her besøger Harry Potter filmstjerner parken i Florida da den stod færdig:


SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig