tirsdag den 22. maj 2012

Top 10 Tirsdag - 10 grunde til hvorfor ungdomslitteratur er bedst

(især når man banker på til de 30 ;0) )


1. Plots. Need I say more?

2. Flere vigtige emner og budskaber som kærlighed, moral, liv & død.

3. Større chance for at dine favoritbøger bliver lavet til film eller serier. Yaiiiih!

4. Mere levende fortællinger.

5. Større chance for kvalitet. Der kræves generelt mere af forfattere for at få de unge til at læse, så derfor skriver de hårene af sig selv for at give den bedste underholdning. I hvert fald på det internationale marked. Der er mange af de gamle garvede forfattere der bare skriver et eller andet uden at komme med noget der ligner et frisk originalt plot. Som køre salgene på navnet alene. Det inspirere i hvert fald ikke kvalitet.

6. Det er dog langt fra alle ungdomsbogs forfattere er lige dygtige. Men efter Twilight og Hunger Games fik det et frisk pust og noget nyt originalt liv, så der findes masser og masser af spændende bøger på markedet. Næsten umætteligt.

7. Humoren. Har vi måske ikke alvor nok i vores hverdags sorte verden?

8. Det positive drama. Ikke det negative drama som er når de der forfattere virkelig træder og hopper ned på vores følelser for at være sikker på vi har forstået det og nærmest ikke er tilfredse før vi ligger os ned og tuder.  (Jeg synes desværre rigtig mange af dem køre ud i ekstremerne, fordi det er nemt.) - Not depressing but exciting.

9. First love. Når man nu er i et dejligt forhold, og ikke længere går ud og finder nye forelskelser, så er det bare så sjovt at læse om det.

10. Det evige ungdomsspørgsmål: What do I want with my life. Vi lever ikke så længe, så hvad vil vi bruge vores liv på? Og indrøm det nu, vi er jo alle stadig lidt unge ikke. ;0)
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig