søndag den 24. marts 2013

This Week #3



Påsken står for døren, det betyder nok endnu en uge hvor jeg ikke for produceret så meget. Suk. Står påske også på en masse familiebesøg hos jer?

I løbet af den sidste uge har jeg arbejdet mig mere ind i min historie igen, det var svært for mig at skrive, fordi jeg lidt havde mistet indblikket i alt hvad jeg havde planer om der skulle foregå. Så forhåbentlig det kan få mig kickstartet, og så kæmper jeg altså virkelig med den der indre kritiker. Shit den vil da bare ikke smutte sin vej. Jeg ville ønske jeg kunne være mega kaotisk i min skrivning, men det kan jeg bare ikke. Hvis jeg var kaotisk ville det i det mindste betyde at jeg fik skrevet noget. Produceret noget. Gjort noget.

I den sidste uges tid var det også afslutning på gymnastikken. Den sidste forårsopvisning var i går, og så er det slut for denne gang. Det var rart at komme afsted for motionens skyld, og nu er jeg jo på den. Hvis jeg ikke kan holde mine skriveaftaler med mig selv, vil jeg så kunne begynde at holde en motionsaftale? Hmmm... godt spørgsmål. Men jeg bliver simpelthen nødt til at gøre et forsøg og så begynde at prioritere lidt i mine opgaver. Se på hvad der er vigtigste. Jeg tror også det er en god ide at skrive som det første om morgenen, det har jeg forsøgt i sidste uge og det virker rigtig rigtig godt. Så tror jeg at jeg vil sætte 2 timer af i alt hver dag som minimum, til at arbejde med bogen. Jeg håber det holder, men jeg tror det er en smule mere realistisk. For jeg kan mærke at det virker at skrive hver dag. Hver dag er ikke ligefrem en dans på roser, men i det lange løb giver det støre gevinst.


Ugens spændende læsning/debatter

Jeg skal helt klart lave de her påskeæg i påsken.

Den her er ret sjov, det er hvilke bøger man vil læse på Hogwarts, sorteret efter de forskellige huse. Så hvis du f.eks. er blevet sorteret på Pottermore.com, kan du se hvad dine artsfæller læser. :0) Personligt har jeg ikke umiddelbart læst nogen af de bøger fra Ravenclaw, men jeg kan se jeg helt klart skal have set på nogen af dem. Men der er altså også nogen af dem der er lige lidt for nørdede.

Er skrivning en passion eller kald, kom tættere på svaret her

Min nye yndlingspost 12 måder at få skrevet mere


Ugens man ved man er forfatter når....

Man ved man er forfatter når man har dårlig samvittighed hver dag man ikke får skrevet noget. Jep jeg har kronisk dårlig samvittighed.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig