lørdag den 8. juni 2013

Dag 8: 10 ting du ønsker dig

Jeg er nok helt klart den i min familie, som altid har ønsker parat. Jeg kan altid finde noget jeg rigtig gerne vil have. :0) Men jeg er nok også lidt af en samler. I hvert fald på nogle områder. Især hvad angår bøger og film. Så det var også ret nemt for mig at lave den her liste, eller faktisk havde jeg svært ved at begrænse mig.... hvis jeg skal være ærlig. Men her er nogle af de ting jeg ønsker mig. Nogle af dem kunne jeg godt finde på at købe selv, da næste gang jeg skal have gaver er til jul. Suk der er langt tid til ligenu.



1. Royal Copenhagen Contrast Krus. Man skal jo have noget at drikke te i når man læser bøger, og helst i mange forskellige farver, så man har nogle der matcher den bog man nu læser. ;0) 2. Harry Potter bøgerne i den nye danske udgave, der er bare SÅ flotte, og jeg har kun den første. 3. Penguin Drop Caps, MEGA flotte bøger, mangler af dem der er udgivet fra D - L. 4. Frøken Jensens Afternoon Tea. Jeg elsker te, og jeg elsker især den engelske afternoon tea. Jeg skal helt klart have fat i en god opskrift på engelske scones og sandwiches. 5. Sheakespear insult mug. Bare fordi det er sejt. 6. Harry Potter Page to Screen: The Complete Filmmaking Journey, er frygtelig dyr, men det er bare de flotteste bøger + man får sin helt egen monster prop book. 7. En bærbar. Her har jeg godt nok valgt at vise en mac, men jeg sværger godt nok normalt til pc... ja selvom jeg er grafiker. ;0) Jeg elsker appels design, men hvis man skal have nogle specielle programmer og noget, så er mac et mareridt. Anyway min den gamle bærbar trænger kraftigt til udskriftning. 8. Barnes and Nobles Leatherbound classics er mine nye samleobjekter. Skønnere og flottere bøger fås nok ikke. Måske bortset fra Penguin Drop Caps. ;0) 9. Game of Thrones sæson 2 i blue ray. Jamen den skal jeg da bare eje. 10. Gavekort til Nelly.com, så vil jeg gå total amok med at købe de smukke smukke kjoler.
SHARE:

4 kommentarer

  1. Jeg vil også have Game of Thrones sæson og en bærbar!

    Hvor de finde de Royal Copenhagen Contrast Krus. Dem skal jeg da lige ha kigget noget mere på

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja ikke. Jeg vil gerne have dem alle sammen. :0)

      Slet
  2. Jeg er virkelig også forelsket i Harry Potter Page to Screen: The Complete Filmmaking Journey, den er bare så utrolig dyr, så jeg har lidt opgivet nogensinde at få den, eller få penge til at købe den (nu er det jo ikke lige sådan en ting, som man virkelig går og mangler). Så jeg håber i første omgang på, at Harry Potter: Page to Screen snart indfinder sig i min samling. Den er jo virkelig god, og det er så spændende at læse om, hvordan de har fået gjort filmene så magiske :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg tror også det er mest sandsynligt at jeg får den almindelige, men man har vel lov at drømme. ;0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig