søndag den 7. juli 2013

This Week #13


Nyder i ferien? Jer der har ferie i hvert fald, i andre ser forhåbentlig snart frem til ferien. ;0) Jeg er så småt ved at have nogle planer på plads, det bliver noget med sommerhus i dejlige skønne Skagen, en tur til England og besøge min veninde, og så skal jeg som noget nyt i år på skriveferie, og det glæder jeg mig ret meget til. Der bliver en frygtelig masse jeg skal nå inden. Men det bliver så godt, for så undgår jeg måske det her hver dag



Hvordan går det ellers med skrivningen spørger du nok? Faktisk ok, jeg er rigtig godt igang igen, det tog lidt tid. Både at få nogle ting væk som har været på min todolistte i flere år, men det har været nødvendig, for de er blevet ved med at poppe op i hovedet, så nu kommer alle nye todoideer  i bunken til opgaver til 2015. :0) Eller noget i den stil i hvert fald. Det tog også lidt at komme ind i historien igen. Det er virkelig farligt ikke at se på sin historie hver dag, for når man skal ind i den igen, er det lidt (MEGET) spild af tid, men ret så nødvendig. Så kig på den hver dag, også selvom det kun er 5 min. så klare vores fantastiske hjerne resten.

Ugen er bl.a. gået med et andet spændende bog projekt jeg ikke helt kan løfte sløret for endnu, men som jeg er meget spændt på.

I løbet af sommerferien her de næste 14 dage vil jeg se om jeg ikke kan få indhentet nogle af mine anmeldelser som jeg er håbløst bagefter med. Hvis i er nysgerrige hvor meget bagefter, så kan i se under udfordringer hvilke anmeldelser der ikke er linket til. Det er dem jeg mangler. Jep der er 14! Suk. Godt jeg har skrevet en masse til dem i hånden, det gør det hele noget nemmere.



Ugens læsning


Er er nogle af de bøger jeg læser lige i tiden. Jeg er især vild med Pigen på klippen. En anden bog som ligenu er en af de fortrukne, er Ally Carters Jeg elsker dig, men sig det ik' til nogen - det bliver over dit lig. Ulvepigen og Skandaler er jeg næsten lige gået i gang med, men indtil videre starter de meget godt ud.



Ugens links


Jeg er stor Jane Austen fan, dog ikke noget i nærheden af disse fans

Døgnfluer inden for bogverden?

Game of Thrones skuespillere hvor har du set dem før? HAHA!! Tywin Lannister

Dekorerer du også dine negle efter den bog du læser?

Harry Potter art book covers

14 bøger du skal læse før filmen rammer biograferne
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig