søndag den 9. februar 2014

This week #33

Jeg går lidt rundt på en lyserød sky i tiden og selvom jeg ved at jeg snart får mega travlt, så ser jeg alligevel utrolig meget frem til det. Der er faktisk sket en masse i løbet af ugen, bl.a. flytter min bedste veninde hjem til Danmark!!! :0) Det er så fedt! Jeg glæder mig helt enormt meget!!

Jeg har snart længe nævnt at jeg ville lave en vlog, og jeg har været i gang så småt med at forsøge mig igen, så mon ikke der dukker noget op i løbet af næste uge.


Update på J.K Rowlings udtagelser..

Der har virkelig været meget diskussion her på nettet den sidste uges tid om J.K. Rowlings udtagelser om Ron og Hermione. Jeg har særligt to artikler jeg synes er meget interessante. Her og her

Hele artiklen er nu blevet offentliggjort i dens fulde længde, og jeg vil sige at det virker til at vi har fået det værste at vide. Læs mere om her hvad der står i artiklen her
 
 

Skrivningen og læsningen

Nul skrivning, men jeg skal se på det i næste uge, yay...

...og ligenu læser jeg følgende:




Om at skrive er jeg næsten færdig med, jeg har taget mig god lang tid om at læse bogen, fordi den er så informativ og jeg vil helst ikke gå glip af et eneste ord.

Ellers er jeg faktisk blevet færdig med alle de andre jeg lige har læst, men jeg regner med at begynde på nogle af disse:




Ugens links:

Er det for nørdet at købe de her sko?

Neil Gaiman læser højt
SHARE:

2 kommentarer

  1. Kan du anbefale Stephen Kings 'Om at skrive?' Min skrivetillid er ikke på sit højeste for tiden. Åbner mine kapitler og lukker dem ret hurtigt igen :/

    SvarSlet
    Svar
    1. Første halvdel af bogen handler stort set kun om Stephen King og hans liv, men den sidste halvdel handler om det at skrive med udgangspunkt i ham selv. Jeg elsker selv at læse sådan nogle bøger, det er det nærmeste indblik man vil kunne få i rigtige forfatteres hjerner. Så ja jeg vil helt klart anbefale bogen.
      Husk nu at du er sej og du har en fantastisk historie!! Jeg skal nok snart sende dig respons på det jeg har læst. :0) Jeg elsker din historie!

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig