lørdag den 19. april 2014

Divergent - Den officielle guide

Divergent - Den officielle guide

Forfatter: Cecilia Bernard
Genre: Fagbog
Målgruppe: Fans af filmen
Forlag: Alvilda

Tak til Alvilda for anmeldereksemplaret

















“Tænk dig godt om, før du vælger. Fremtiden tilhører dem, der ved,
hvor de hører til. Med mindre du er en DIVERGENT.”

Kom helt tæt på DIVERGENT-fænomenet. Den officielle guide er spækket med billeder og baggrundsstof, der udforsker hver af de fem faktioner: Puritanerne, Sanddru, Pacifisterne, Intelligentsia og Skytsenglene.

Læs alt om aspiranterne: Tris, Caleb, Molly, Christina, Peter, Albert og alle de andre. Kom ind under huden på faktionslederne: Four, Eric, Max, Jeanine, Natalie, Andrew og Marcus.

Og tag med på rejsen: fra egnethedsprøven og udvælgelsesceremonien til det store spring fra hustaget og ned i skytsenglenes tilholdssted.



Jeg elsker filmguides, de indeholder nemlig altid super flotte fotos og mere information om den film man holder af. Bogen er en god måde hurtigt at komme tilbage i den stemning og den verden man var i da man sad i biografen.

Divergent - Den officielle guide er et must for alle der elsker filmen eller bøgerne. Jeg elsker at man får mere information om de forskellige faktioner, og ikke mindst også aspiranterne. Man kan aldrig nå at få al informationen fra bøgerne med i filmen, og det er derfor en smart måde at give mere info på. For Divergent - Den officielle guide er utrolig nem og slå op i og overskuelig at finde informationerne man søger.

Bogen giver et hurtigt overblik, som nogle gange ellers hurtigt kan gå tabt mellem meget andet information i filmen.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig