torsdag den 24. april 2014

Englefald anmeldelse

Englefald

Forfatter: Susan Ee
Serie: Penryn & the End of Days #1
Genre: Paranormal - Engle, Post Apocalytic
Målgruppe: Young Adult
Forlag: Gyldendal


Tak til Gyldendal for anmeldereksemplaret















Det er seks uger siden, at apokalypsens engle kom ned på jorden med død og ødelæggelse og forandrede 17-årige Penryns liv for altid.  Nu er hun på flugt med sin mor og sin lillesøster, Paige, da de angribes af en guddommelig kriger. Paige bortføres, men Penryn vil gøre alt i sin magt for at få sin lillesøster tilbage. Selv hvis det indebærer en alliance med fjenden i form af den unge vingeskudte kriger, Raffe.


Englefald har været på min tbr liste rigtig længe, og jeg har faktisk kun hørt gode ting om den, men nu har jeg endelig fået den læst, hvilket blandt andet skyldes at Gyldendal har udgivet den på dansk, og efter endt læsning er jeg næsten ked af at jeg ikke har fået den læst før. For det er bare en helt fantastisk bog.

Englefald minder mig lidt om bogen The 5th wave, de er begge, Post Apocalytics, og de handler begge om overlevelse og at finde et yngre familiemedlem som er blevet taget af fjendes. Jeg kan bare meget bedre lidt fortællerstilen i Englefald og jeg synes også det giver historien en ekstra dimension, at det er englene der kommer og invadere jorden.

Bogen handler på trods af navnet og handlingen ikke så meget om religion, hvilket jeg er utrolig glad for. Jeg kan hurtig køre træt i religiøse temaer i bøger. Historien er rigtig flot sammensat, flowet er så godt, at man har svært ved ikke at læse den i et stræk.

Jeg kunne rigtig godt lide kærlighedshistorien og de to hovedpersoner Penryn og Raffe. Det er ikke en så typisk kærlighedshistorie, hvilket altid er forfriskende. Jeg glæder mig helt utrolig meget til den næste bog, især fordi Englefald sluttede med noget af en clifhanger, og indtil videre kan jeg se der kommer fem bøger i serien. Englefald er helt sikkert starten på en epic bogserie.

Du bør helt sikkert læse bogen, hvis du ligesom mig er vild med godt paranormal YA litteratur.
SHARE:

2 kommentarer

  1. Jeg overvejer at låne den på biblioteket. Hvor meget fylder kærlighedshistorien?

    Mvh.
    Den lille Bogblog

    SvarSlet
    Svar
    1. Den fylder ikke så meget før til sidst faktisk. Synes bestemt du skal låne den. :0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig