søndag den 4. oktober 2015

Science fiction novelle til Lige under overfladen 11




Nu kommer der endnu en antologi fra Science fiction cirklen, nr. 11 i rækken og du kan nu sende dit bud ind. Indsendelsen slutter 1. marts.

Her er hvad Science fiction cirklen skriver:


Novellen skal være science fiction, men der er ikke krav om noget bestemt emneområde eller andre ydre omstændigheder der skal opfyldes. Alt fra tidsrejser, space-opera, nær fremtid og fjern fremtid til parallelverdner osv. er ok. Antologien skal ligesom de foregående helst dække et vidt spektrum af SF i Danmark, så dermed er alle plottyper velkomne. Det bør dog nok nævnes at redaktøren foretrækker historier, der ud over rammen, også har en form for ’budskab til læseren’. Det er svært at formalisere, da det kan være så forskelligt, men normalt vil det fremgå af historien når man læser den. Et dansk islæt vil også trække op. Rene action historier, der lige så godt kun...ne være foregået i nutiden vil blive nedprioriteret.

Indsendelse til 2016 udgaven skal ske senest tirsdag den 1/3 2016 kl. 24:00.

Noveller sendes til redaktøren direkte ceskovgaard@e-box.dk eller til den officielle: SFC bog-redaktøren bog@sciencefiction.dk, med emne: ’Lige under overfladen 2016 tekst’ Den vedhæftede novelle skal navngives efter titlen

Standard maksimal størrelse er 15.000 ord.

Officiel tilbagemelding om hvilke historier der er udvalgt til antologien forventes at blive medio maj, men bær over med os hvis der går lidt længere – de seneste år har der været omkring 60 noveller at evaluere. Forventet udgivelse 15. august.



Læs mere på deres hjemmeside her
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig