søndag den 27. december 2015

Bøger fået november og december

November og december er stille måneder i forhold til danske udgivelse af nye bøger. Den sidste store bølge rammer altid lige op til bogforum, inden det for alvor går løs igen i januar. Hvilket må siges at passe perfekt til mit bog-indkøb-stop i november og december.

Disse bøger er hvad jeg har fået ind af postkassen i november og i december (indtil videre), minus selvfølgelig de bøger jeg har fået i julegave, men dem vil jeg vise i et indlæg for sig. Og selvfølgelig minus de bøger jeg fik på bogforum, som I kan se i indlæggende her og her


 



Soundless var dog et bogkøb, men det fortog jeg i oktober, da den ankom i min owlcrate box, og Isdragen og kogebogen den store bagedyst fik jeg anskaffet mig på bogforum også, men fik ikke vist i indlæggene. Derudover sendte Carlsen mig fire skønne bøger, jeg glæder mig særligt til at læse 'Hvis bare du var min', som har været ret hypet i USA.







December har budt på de to sidste bøger i serien til to skønne serier. Nemlig Mordersken af Anne-Marie Vedsø Olsen og Blodets Bånd af Sidsel Sander Mittet. Jeg har også været så heldig at få tilsendt bøger fra mine HUF bekendte, Sandra Schwartz og Sofie Boysen, der begge er super dygtige, så dem ser jeg virkelig frem til at læse også. Sidst men ikke mindst har jeg fået en virkelig sjov børnebog om politik fra Carlsen.




Så på trods af stilhed på udgivelsesområdet så har jeg virkelig fået nogle gode bøger (men flere af dem udkommer først i januar) og jeg glæder mig som sagt særligt til '-modersken', 'blodets bånd' og 'hvis bare du var min'
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig