søndag den 26. november 2017

Bogforum 2017 - søndag

Så kom vi til det sidste indlæg om bogforum og det drejer sig om resten af søndagen. Jeg ved ikke helt hvor den dag blev af skal jeg ærligt indrømme. Den gik nok mest med de to events jeg var til, samt at pakke alt ned i bilen, fordi vi skulle finde Jylland igen. Så vi blev desværre også nødt til at tage afsted inden bogforum sluttede.







Jeg fik set lidt af Jeffrey Archer på hvid scene inden jeg skulle til blogger arrangement med ham. Min søn især synes virkelig godt om oplægget. Det var faktisk lidt sjovt, at se den kontrast - Jeffrey Archer på scenen og senere til blogger arrangementet, der var virkelig en mærkbar forskel. 

Ellers så så vi lidt hist og her, men jeg mentalt forberedte mig til at skulle sige farvel for denne gang til bogforum. 









Hvad ærgrede jeg mig over søndag? Ja, set i bagspejlet har jeg jo ærgret mig over noget hver dag. Men hvis det er noget, så er det selvfølgelig at bogforum sluttede alt for tidligt (igen i år) og så at jeg aldrig har fået de fine bogmærket fra Spektrum serien, ej heller fået sludret så meget med Nanna Foss. Det er altid så hyggeligt. Men der er jo blevet rift om hende. ;0)





Farvel bogforum. Jeg håber du seriøst overvejer mit forslag med at starte allerede torsdag, til næste år.






SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig